composiet

Slider

eigen productie
Met Composiet

  • null

    Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

scherpe prijzen
Composiet

  • null

    Doordat wij ons composiet direct bij de leverancier kopen en dit zelf verwerken, kunnen we razend scherpe prijzen hanteren!

de beste kwaliteit
Composiet

  • null

    Voor onze producten kiezen we ons composiet zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen composiet.

wat is
Composiet
Natuur
steen?

Composiet is een materiaal dat bestaat uit gemalen natuursteen of kwarts, kunsthars en aangevuld met kleurstoffen of extra bestandsdelen. Composiet wordt veelal gebruikt vanwege de enorme variatie aan mogelijke kleuren en patronen. Dit materiaal kan ook de look van marmer of beton gemakkelijk nabootsen. Het materiaal is minder hard dan keramiek of basalt, maar is wel hittebestendig, krasbestendig en heeft een hoge dichtheid. Let wel op bij plotselinge grote temperatuurverschillen, er kan dan thermoshock optreden waarbij het materiaal scheurt of barst. Tevens kan bij contact met een hete pan het bindmiddel blijvend verkleuren.

Composiet is niet volledige zuurbestendig en langdurig natte plekken kunnen vlekvorming veroorzaken in het materiaal die niet te verwijderen zijn. Er is wel een oppervlaktebehandeling voor composiet beschikbaar die het materiaal hier iets beter bestand tegen maakt.

Toepassingen composiet

Composiet wordt vooral gebruikt voor:

Keukenbladen

Wastafelbladen

Muurelementen/ muurpanelen

Vloerelementen/ panelen

Vensterbanken

Verfraaiingen van kleine elementen in uw woning

Trappen

Dorpels

composiet aanrechtblad schoot natuursteen

Leer ons kennen

Recensies

Schoot Natuursteen
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Thijs Toonen
Thijs Toonen
15:38 18 Feb 20
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de... wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!lees meer
Arnaud Hol
Arnaud Hol
18:16 19 Oct 19
Mooi product en super snelle service. Een aanrader!
Rob rob
Rob rob
15:20 13 Oct 19
Goed bedrijf, vriendelijke en vakbekwame mensen, snelle en correctie levering. Zeker een aanrader
erwin reiniers
erwin reiniers
13:49 13 Oct 19
Snelle levering en prima afwerking . Kon hier door de boel snel afwerken . Dank luuk ?
E. Smilde
E. Smilde
12:52 13 Oct 19
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt .Mocht ik nog een... keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.lees meer
Volgende beoordelingen

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

medewerkers luuk schoot