Natuurstenen
Zwembad en vijverranden

Eigen productie
Zwembad en vijverranden

Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Scherpe prijzen
Zwembad en vijverranden

Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

De beste kwaliteit
Zwembad en vijverranden

Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

Voordelen
natuurstenen
Zwembad en vijverranden

Geen zwembad is echt af zonder een mooie afgewerkte natuursteen zwembadrand. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor het creƫren van de uitstraling van uw ideale zwembad. Vaak is het belangrijk dat de natuursteen goed bewerkt wordt zodat uitglijgevaar verminderd wordt en de randen afgerond zodat men zich niet verwondt aan scherpe hoeken of randen.
Naast kwalitatieve zwembadranden heeft Schoot Natuursteen ook alles in huis voor professionele natuursteen vijverranden. Deze worden gemaakt met extra drupgoot om te zorgen dat vocht niet naar beneden stroomt zodat het metselwerk intact blijft. Mooie vijverranden geven de gehele tuin een mooiere uitstraling. Ook hier zijn verschillende kleuren en materialen mogelijk.

Leer ons kennen

Video afspelen

Recensies

Maarten Koelemaij
2 maanden geleden
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het produkt. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
11 maanden geleden
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
4 maanden geleden
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
6 maanden geleden
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
E. Smilde
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt . Mocht ik nog een keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.
Nando Otemann
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Previous
Next

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

Let op: In verband met COVID-19 zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.