Badkamer en toiletafwerking

Eigen productie
Badkamer en toiletafwerking

Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Scherpe prijzen
Badkamer en toiletafwerking

Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

De beste kwaliteit
Badkamer en toiletafwerking

Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

Voordelen
natuursteen
Badkamer en toiletafwerking

Een mooie, comfortabele en luxe badkamer wordt al snel gerealiseerd met natuursteen maatwerk van kwaliteit. Daarnaast is natuursteen waterbestendig en makkelijk te onderhouden. Marmer, graniet of hardsteen, de jarenlange ervaring van Schoot Natuursteen zorgt ervoor dat uw badkamer helemaal naar uw wens een superieure uitstraling krijgt. Ook is het mogelijk om een composietsoort te gebruiken, waaronder het innovatieve Neolith. Alle details van de verschillende materialen zullen geduldig met u worden doorgenomen om uw badkamer om te toveren tot een persoonlijk wellness center.

Leer ons kennen

Video afspelen

Recensies

Maarten Koelemaij
2 maanden geleden
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het produkt. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
11 maanden geleden
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
4 maanden geleden
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
6 maanden geleden
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
E. Smilde
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt . Mocht ik nog een keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.
Nando Otemann
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Previous
Next

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

Neolith

Neolith en andere composietsoorten zijn erg veelzijdig in gebruik en kunnen benut worden om uw badkamer vrijwel voegloos te bekleden. De materialen kunnen namelijk in grote oppervlaktes geleverd worden in een print en kleurstelling naar keuze. Zo maken we er hele wandplaten van die naast geplaatst kunnen worden met hetzelfde gewenste motief. Bovendien is het gebruik vaak vriendelijker en prijstechnisch interessanter.

Let op: In verband met COVID-19 zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.