Keramiek

Slider

eigen productie
Met Keramiek

  • null

    Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

scherpe prijzen
Keramiek

  • null

    Doordat wij ons keramiek direct bij de leverancier kopen en dit zelf verwerken, kunnen we razend scherpe prijzen hanteren!

de beste kwaliteit
Keramiek

  • null

    Voor onze producten kiezen we ons keramiek zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen keramiek.

wat is
keramiek
Natuur
steen?

Keramiek bestaat grotendeels uit een mengsel van zand en gehard klei dat gevormd wordt onder hitte en hoge druk. Keramiek kent veel toepassingen en is erg veelzijdig. Zo wordt het bijvoorbeeld gebruikt om dakpannen te maken, sanitair te creëren, voor onderdelen in elektrische apparaten of sieraden. Keramiek is een milieuvriendelijk materiaal en de grondstof wordt in grotere hoeveelheden door de natuur gecreëerd dan er gewonnen kan worden. Het materiaal is slijtvast, krasbestendig, watervast, niet poreus en hittebestendig. Tevens is er een grootte variatie aan kleuren en structuren beschikbaar om verschillende uitstralingen te creëren, van rustiek tot industrieel en modern of barok. Keramiek is erg duurzaam en zuurbestendig waardoor het makkelijk te onderhouden is.

Leer ons kennen

Recensies

Schoot Natuursteen
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Thijs Toonen
Thijs Toonen
15:38 18 Feb 20
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de... wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!lees meer
Arnaud Hol
Arnaud Hol
18:16 19 Oct 19
Mooi product en super snelle service. Een aanrader!
Rob rob
Rob rob
15:20 13 Oct 19
Goed bedrijf, vriendelijke en vakbekwame mensen, snelle en correctie levering. Zeker een aanrader
erwin reiniers
erwin reiniers
13:49 13 Oct 19
Snelle levering en prima afwerking . Kon hier door de boel snel afwerken . Dank luuk ?
E. Smilde
E. Smilde
12:52 13 Oct 19
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt .Mocht ik nog een... keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.lees meer
Volgende beoordelingen

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

medewerkers luuk schoot