Schoot Service

Schoot service

Gedurende deze uitzonderlijke tijden willen wij u een extra service aanbieden en u zo toch de mogelijkheid geven om te kiezen voor natuursteen maatwerk. Bij het realiseren van een nieuw project, is het zien van de materialen en het krijgen van vakkundig advies namelijk erg fijn. 

Om u toch van dienst te zijn komen wij persoonlijk bij u langs met eventuele samples van verschillende materialen. Wij kunnen daarbij ook meteen de maatvoering bepalen. Deze service is geheel vrijblijvend en kosteloos binnen een straal van 20 kilometer van Nijmegen. In overleg is deze service buiten deze straal ook mogelijk. 

In 6 stappen zorgen wij dat u in deze tijd toch voorzien bent van professioneel advies en het beste maatwerk. Uiteraard volledig coronaproof!

In 6 stappen van wens naar realisatie!

Neem contact op

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek. U kunt uw wensen per mail of telefonisch of zelf via videocall doorgeven. Wij kunnen ook meteen langskomen voor persoonlijk advies.

Selectie materialen

Wij maken samen met u een selectie van de materialen die het beste geschikt zijn voor uw project. Deze kunnen wij op afspraak langsbrengen op locatie of deze kunt u bij ons komen ophalen.

Samples / kosteloos opmeten

Als laatste nemen we de maten kosteloos op. We kunnen dan de maatvoering direct bepalen wanneer wij de monsters op afspraak langsbrengen. Indien u de materialen bij ons heeft opgehaald, plannen wij uiteraard een ander moment in voor de kosteloze inmeetservice.

Productie

Het maatwerk produceren wij zelf in onze werkplaats. Veelal bedraagt de levertijd bij kleinere projecten zoals vensterbanken en dorpels minder dan 5 werkdagen.

Levering

U krijgt bericht wanneer het maatwerk klaar is. U kunt deze dan ophalen of het in overleg op locatie laten bezorgen.

100% Tevreden

Met ons maatwerk kiest u voor resultaat waar u nog vele jaren van kan genieten.

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele service en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en vier generaties aan kennis en ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

Let op: In verband met COVID-19 zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.