natuursteen vensterbanken

Slider

eigen productie
Vensterbanken

  • null

    Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

scherpe prijzen
Vensterbanken

  • null

    Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

de beste kwaliteit
Vensterbanken

  • null

    Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

Voordelen
natuursteen
vensterbank

Tegenwoordig wordt een natuursteen vensterbank vaak als afwerking gebruikt waar decoratiemateriaal op geplaatst kan worden. Schoot Natuursteen heeft passend materiaal voor verschillende stijlen huizen. In onze eigen ambachtelijke steenhouwerij zorgen we voor kwalitatieve maatwerk vensterbanken, of het nu gaat om Belgisch Hardsteen, graniet, dolomiet, marmer, composiet of basalt. U kunt uw vensterbank volledig personaliseren met keuze uit verschillende afwerkingen zoals glanzend, matte of een leather afwerking om het als leer aan te laten voelen. Daarnaast is er veel variatie in kleur beschikbaar, van zwart tot beige, wit, crème en alles wat daar tussen zit.

Neem een kijkje bij onze verschillende materialen
voor een natuursteen aanrechtblad!

Basalt vensterbank

Basalt vensterbank

Een basalt vensterbank geeft uw interieur en/of exterieur een mooi natuurlijke look. Met zijn donkergrijze kleur past het in iedere tuin. Wanneer u uw basalt vensterbank goed onderhoudt kan het jarenlang meegaan.

Belgisch hardsteen vensterbank

Belgisch hardsteen vensterbank

Belgisch Hardsteen kan behandeld worden om het materiaal beter bestand tegen zuren of krasjes te maken en de steen langer mooi te houden, maar je kan na verloop van tijd een authentieke uitstraling verwachten vanwege de kleine onzuiverheden die ontstaan.

Composiet vensterbank

Composiet vensterbank

Een composiet vensterbank is in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. Composiet vensterbanken zijn hittebestendig en zeer hard. De hardheid van de werkbladen is vergelijkbaar met die van natuursteen.

Graniet vensterbank

Graniet vensterbank

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur en kleurvariaties een unieke uitstraling. Omdat het gewonnen is uit geharde lava heeft het een zeer natuurlijke look. Klik hieronder voor meer informatie over een graniet aanrechtblad.

Dolomiet vensterbank

dolomiet vensterbank

Dolomiet een zeer goed materiaal voor uw natuursteen vensterbank. Dolomiet is slijtvast, krasbestendig en watervast. Dolomiet heeft een grote variatie aan kleuren om uw interieur een unieke uitstraling te geven. Klik hieronder voor meer informatie.

Marmer vensterbank

Marmer vensterbank

Een marmer aanrechtblad is een verstandige keuze. Een marmer aanrechtblad is stijlvol, ziet er geraffineerd uit en geeft uw interieur een chique uitstraling. Verder is marmer erg duurzaam waardoor het jarenlang meegaat. Klik hieronder voor meer informatie.

Leer ons kennen

Recensies

Schoot Natuursteen
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Thijs Toonen
Thijs Toonen
15:38 18 Feb 20
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de... wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!lees meer
Arnaud Hol
Arnaud Hol
18:16 19 Oct 19
Mooi product en super snelle service. Een aanrader!
Rob rob
Rob rob
15:20 13 Oct 19
Goed bedrijf, vriendelijke en vakbekwame mensen, snelle en correctie levering. Zeker een aanrader
erwin reiniers
erwin reiniers
13:49 13 Oct 19
Snelle levering en prima afwerking . Kon hier door de boel snel afwerken . Dank luuk ?
E. Smilde
E. Smilde
12:52 13 Oct 19
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt .Mocht ik nog een... keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.lees meer
Volgende beoordelingen

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

medewerkers luuk schoot

Materiaal- en bewerkingsmogelijkheden natuurstenen aanrechtbladen

Hier bij Schoot Natuursteen kunt u kiezen uit de volgende materialen voor uw natuursteen aanrechtblad: Basalt, Belgisch Hardsteen, Composiet, Graniet, Keramiek en Marmer.

Natuursteen aanrechtbladen kunnen op verschillende manieren bewerkt worden hier bij Schoot Natuursteen. U heeft keuze uit de volgende bewerkingsmogelijkheden: gepolijste afwerking, leather afwerking, gebrande afwerking, gezoete afwerking en gezaagde afwerking.

Bij het polijsten van een natuursteen aanrechtblad wordt door gebruik te maken van een diamantschijf of pads de natuursteen steeds dichter gepolijst waardoor er steeds meer glans optreedt. Een andere bewerkingsmogelijkheid is een leather afwerking. Bij een leather afwerking wordt het oppervlak van uw natuursteen aanrechtblad geborsteld door middel van een speciale borstel. Hierdoor ontstaat een licht gestructureerd oppervlak wat op leer lijkt. Bij een gebrande afwerking wordt de steen bewerkt door een gasvlam. Er ontstaat dan een breukoppervlak.
Een gezoete afwerking van natuursteen wordt gedaan om slijtage en vervuiling tegen te gaan. Wanneer het stuk natuursteen is gezoet krijgt het een zeer natuurlijke uitstraling.

Tot slot kan het stuk natuursteen ook gezaagd worden met een raam- of cirkelzaag. Door de bewegingen van deze zaag laat deze bepaalde sporen achter op het steenoppervlak. Er zijn rillen en slagen zichtbaar.
Er zijn meer verschillende soorten bewerkingsmogelijkheden. Indien u een voorkeur heeft voor een andere bewerkingsmethode bekijken we samen of dit mogelijk is in combinatie met het soort materiaal.