natuursteen Zwembadrand - en vijverrand

Slider

eigen productie
Zwembadrand of vijverranden

  • null

    Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

scherpe prijzen
Zwembadrand of vijverranden

  • null

    Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren. Hierdoor kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

de best kwalitiet
Zwembadrand of vijverranden

  • null

    Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

Zwembadrand of vijverranden

Geen zwembad is echt af zonder een mooie afgewerkte natuursteen zwembadrand. Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor het creëren van de uitstraling van uw ideale zwembad. Vaak is het belangrijk dat de natuursteen goed bewerkt wordt zodat uitglijgevaar verminderd wordt en de randen afgerond zodat men zich niet verwondt aan scherpe hoeken of randen.
Naast kwalitatieve zwembadranden heeft Schoot Natuursteen ook alles in huis voor professionele natuursteen vijverranden. Deze worden gemaakt met extra drupgoot om te zorgen dat vocht niet naar beneden stroomt zodat het metselwerk intact blijft. Mooie vijverranden geven de gehele tuin een mooiere uitstraling. Ook hier zijn verschillende kleuren en materialen mogelijk.

zwembadrand natuursteen zwart

Leer ons kennen

Recensies

Schoot Natuursteen
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Thijs Toonen
Thijs Toonen
15:38 18 Feb 20
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de... wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!lees meer
Arnaud Hol
Arnaud Hol
18:16 19 Oct 19
Mooi product en super snelle service. Een aanrader!
Rob rob
Rob rob
15:20 13 Oct 19
Goed bedrijf, vriendelijke en vakbekwame mensen, snelle en correctie levering. Zeker een aanrader
erwin reiniers
erwin reiniers
13:49 13 Oct 19
Snelle levering en prima afwerking . Kon hier door de boel snel afwerken . Dank luuk ?
E. Smilde
E. Smilde
12:52 13 Oct 19
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt .Mocht ik nog een... keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.lees meer
Volgende beoordelingen

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

medewerkers luuk schoot