Composiet

Eigen productie
met Composiet

Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Scherpe prijzen
Composiet

Doordat wij ons composiet direct bij de leverancier kopen en dit zelf verwerken, kunnen we razend scherpe prijzen hanteren!

De beste kwaliteit
Composiet

Voor onze producten kiezen we ons composiet zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen composiet.

wat is
Composiet?

Composiet is een materiaal dat bestaat uit gemalen natuursteen of kwarts, kunsthars en aangevuld met kleurstoffen of extra bestandsdelen. Composiet wordt veelal gebruikt vanwege de enorme variatie aan mogelijke kleuren en patronen. Dit materiaal kan ook de look van marmer of beton gemakkelijk nabootsen. Het materiaal is minder hard dan keramiek of basalt, maar is wel hittebestendig, krasbestendig en heeft een hoge dichtheid. Let wel op bij plotselinge grote temperatuurverschillen, er kan dan thermoshock optreden waarbij het materiaal scheurt of barst. Tevens kan bij contact met een hete pan het bindmiddel blijvend verkleuren.

Composiet is niet volledige zuurbestendig en langdurig natte plekken kunnen vlekvorming veroorzaken in het materiaal die niet te verwijderen zijn. Er is wel een oppervlaktebehandeling voor composiet beschikbaar die het materiaal hier iets beter bestand tegen maakt.

Leer ons kennen

Video afspelen

Recensies

Maarten Koelemaij
2 maanden geleden
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het produkt. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
11 maanden geleden
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
4 maanden geleden
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
6 maanden geleden
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
E. Smilde
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt . Mocht ik nog een keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.
Nando Otemann
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Previous
Next

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

Let op: In verband met COVID-19 zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.