over ons

Slider

eigen productie

  • null

    Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

scherpe prijzen

  • null

    Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

de beste kwaliteit

  • null

    Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

waarom
Schoot
natuursteen

Ons bedrijf is ontstaan uit het volgen van één passie: natuursteen. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat zijn we met grote gedrevenheid bezig. Onze kennis, ervaring en liefde voor het vak vertalen we naar ambachtelijke en innovatieve producten en toepassingen. Door alles in eigen productie te maken kunnen we een bijzonder scherpe prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.

De combinatie van kennis met het gebruik van hoogwaardige en geavanceerde machines zorgt ervoor dat vrijwel alles mogelijk is bij ons.

Daarnaast hebben we geen verkopers, onze productiemedewerkers staan u zelf te woord. We denken graag met u mee en geven vrijblijvend advies.

Bent u benieuwd naar onze productiewijze, dan bent u van harte welkom om bij ons in “de keuken” te kijken. Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie.

Leer ons kennen

Recensies

Schoot Natuursteen
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Thijs Toonen
Thijs Toonen
15:38 18 Feb 20
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de... wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!lees meer
Arnaud Hol
Arnaud Hol
18:16 19 Oct 19
Mooi product en super snelle service. Een aanrader!
Rob rob
Rob rob
15:20 13 Oct 19
Goed bedrijf, vriendelijke en vakbekwame mensen, snelle en correctie levering. Zeker een aanrader
erwin reiniers
erwin reiniers
13:49 13 Oct 19
Snelle levering en prima afwerking . Kon hier door de boel snel afwerken . Dank luuk ?
E. Smilde
E. Smilde
12:52 13 Oct 19
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt .Mocht ik nog een... keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.lees meer
Volgende beoordelingen

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

medewerkers luuk schoot