Composiet aanrechtbladen

Composiet aanrechtblad

Ben je op zoek naar een composiet aanrechtblad voor jouw keuken? Wij maken jouw composiet keukenblad helemaal op maat, met een afwerking naar keuze.

 Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of een scherpe offerte. Ook ben je van harte welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom, waar we je ook onze uitgebreide selectie aan materialen kunnen laten zien.

Composiet is geschikt voor elke stijl, of je nou van modern, klassiek of landelijk houdt. Wij kunnen jouw composiet aanrechtblad compleet op maat maken, met een speciale afwerking naar keuze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

hero background
Composiet 4
hero background

Composiet

Informatie

Composiet is een verzameling van vezels die samen een sterk geheel vormen. Dit maakt een composiet aanrechtblad vergelijkbaar met een natuursteen aanrechtblad. Daarnaast zijn composiet keukenbladen hittebestendig, waardoor je een hete pan of pot gerust op het keukenblad kan laten staan. Ook is een composiet aanrechtblad bestand tegen krassen, stoten en slijten.

Afwerkingen

Composiet kan op verschillende manieren bewerkt worden. De meest populaire afwerking is polijsten. Een gepolijst keukenblad van composiet heeft een glanzende oppervlakte, waardoor het een luxe uitstraling krijgt. Verder kan een composiet aanrechtblad ook bijvoorbeeld gezoet, gezaagd of gebrand worden.

Onderhoud

Composiet blijft jarenlang mooi met het juiste onderhoud. Wij raden aan om een composiet werkblad met mild schoonmaakmiddel regelmatig te poetsen, zo blijft het oppervlak (zeker een gepolijst blad) het langst netjes.

Composiet 3

Recensies

Maarten Koelemaij
Fantastisch!
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het product. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
Nando Otemann
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Huib Kamps
Lees verder
We hebben het graniet voor onze trap voor het huis bij Luuk besteld en op maat laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de keuze van het materiaal en de kleuren. Na de productie konden we de materialen afroepen en heeft hij geholpen de grote bordesplaat op te plaatsen met de kraan. Werkelijk top!
R. T.
Lees verder
Voor een update van onze keuken (tegeltjes eraf, veegplint en vensterbank erop) naar Luuk Schoot geweest. Na het verkeerd inmeten door mijzelf heeft de geweldige service van Luuk ons nog perfect kunnen helpen naar een geweldig stukje maatwerk. Wat een service! Echt een aanrader!
Yorick Becker
Lees verder
Sinds een paar weken genieten wij volop van ons mooie aanrechtblad en onze vloer en wandtegels! Wij kunnen Schoot Natuursteen van harte aanbevelen. Luuk is prettig in de omgang, flexibel, levert kwaliteit en denkt mee! Bij onze zoektocht van ons aanrechtblad en tegels hadden we specifieke wensen en konden we bij andere zaken niet slagen. Door het ruime assortiment en het mee denken van Luuk en zijn leveranciers slaagden we bij hen meteen!
Previous
Next

Onze projecten

Nieuwbouw keuken verrijkt met een suède composiet aanrechtblad

Nieuwbouw keuken verrijkt met een suède composiet aanrechtblad

Bekijk project

Strak composiet suède werkblad

Strak composiet suède werkblad

Bekijk project
Eigen productie

We produceren onze aanrechtbladen vrijwel geheel zelf in onze steenhouwerij in Nijmegen. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis in huis. Bovendien houden we op die manier volledige controle over het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct.  

Scherpe prijzen

We importeren onze materialen zelf en produceren het product volledig op maat. Onze keukenbladen sluiten daarom altijd volledig aan op jouw wensen. En dat tegen de scherpste prijs.

De beste kwaliteit

We selecteren de beste materialen voor al onze producten. Dit doen we op basis van strenge eisen, we werken daarbij alleen met de meest hoogwaardige materialen. Op deze manier garandeert  Schoot Natuursteen je altijd aanrechtbladen van de hoogste kwaliteit.  

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Je bent van harte welkom! Om te zorgen dat we genoeg tijd en aandacht voor je hebben vragen we je wel om een afspraak te maken.

team