Badkamer en toiletafwerking

Slider

eigen productie
Badkamer- en toiletafwerking

  • null

    Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

scherpe prijzen
Badkamer- en toiletafwerking

  • null

    Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

de beste kwaliteit
Badkamer- en toiletafwerking

  • null

    Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

waarom een
natuursteen
badkamer?

Een mooie, comfortabele en luxe badkamer wordt al snel gerealiseerd met natuursteen maatwerk van kwaliteit. Daarnaast is natuursteen waterbestendig en makkelijk te onderhouden. Marmer, graniet of hardsteen, de jarenlange ervaring van Schoot Natuursteen zorgt ervoor dat uw badkamer helemaal naar uw wens een superieure uitstraling krijgt. Ook is het mogelijk om een composietsoort te gebruiken, waaronder het innovatieve Neolith. Alle details van de verschillende materialen zullen geduldig met u worden doorgenomen om uw badkamer om te toveren tot een persoonlijk wellness center.

Leer ons kennen

Recensies

Schoot Natuursteen
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Thijs Toonen
Thijs Toonen
15:38 18 Feb 20
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de... wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!lees meer
Arnaud Hol
Arnaud Hol
18:16 19 Oct 19
Mooi product en super snelle service. Een aanrader!
Rob rob
Rob rob
15:20 13 Oct 19
Goed bedrijf, vriendelijke en vakbekwame mensen, snelle en correctie levering. Zeker een aanrader
erwin reiniers
erwin reiniers
13:49 13 Oct 19
Snelle levering en prima afwerking . Kon hier door de boel snel afwerken . Dank luuk ?
E. Smilde
E. Smilde
12:52 13 Oct 19
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt .Mocht ik nog een... keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.lees meer
Volgende beoordelingen

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

medewerkers luuk schoot

Neolith

Neolith en andere composietsoorten zijn erg veelzijdig in gebruik en kunnen benut worden om uw badkamer vrijwel voegloos te bekleden. De materialen kunnen namelijk in grote oppervlaktes geleverd worden in een print en kleurstelling naar keuze. Zo maken we er hele wandplaten van die naast geplaatst kunnen worden met hetzelfde gewenste motief. Bovendien is het gebruik vaak vriendelijker en prijstechnisch interessanter.