Zwembad en vijverranden

Natuurstenen zwembad- en vijverranden

Afwerking

Jouw zwembad of vijver is pas compleet met een mooie afgewerkte natuursteen rand. Wij zorgen dat elke steen goed bewerkt en geruwd wordt, om uitglijden te voorkomen. Ook ronden we alle randen netjes af, zodat je jezelf niet kan verwonden aan scherpe hoeken of randjes. Bij onze vijverranden voegen we nog een extra drupgoot toe, om het metselwerk te beschermen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag. Ook ben je van harte welkom in onze werkplaats.

Scherpste prijs

Omdat we zelf de natuursteensoort importeren en onze producten produceren, kunnen we jouw zwembad- en vijverranden aanbieden voor de laagste prijs. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Duurzaam & stijlvol

Duurzaam

Onze natuursteen vijverranden en zwembadranden gaan jarenlang mee. De verschillende soorten natuursteen zijn stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals regen en vorst. Zo kun jij het langst genieten van jouw prachtige zwembad of vijver. Interesse? Neem contact met ons op!

Uitstraling

Een vijver- of zwembadrand geeft een nette en mooie uitstraling aan jouw gehele tuin. Met een mooie hardstenen rand is jouw zwembad of vijver compleet. Wij kunnen de vormgeving van jouw zwembadranden laten aansluiten bij de stijl van de omliggende tuin. Of je nu van een natuurlijke of luxe uitstraling houdt, wij helpen je graag.

Recensies

Maarten Koelemaij
Fantastisch!
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het product. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
Nando Otemann
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Huib Kamps
Lees verder
We hebben het graniet voor onze trap voor het huis bij Luuk besteld en op maat laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de keuze van het materiaal en de kleuren. Na de productie konden we de materialen afroepen en heeft hij geholpen de grote bordesplaat op te plaatsen met de kraan. Werkelijk top!
R. T.
Lees verder
Voor een update van onze keuken (tegeltjes eraf, veegplint en vensterbank erop) naar Luuk Schoot geweest. Na het verkeerd inmeten door mijzelf heeft de geweldige service van Luuk ons nog perfect kunnen helpen naar een geweldig stukje maatwerk. Wat een service! Echt een aanrader!
Yorick Becker
Lees verder
Sinds een paar weken genieten wij volop van ons mooie aanrechtblad en onze vloer en wandtegels! Wij kunnen Schoot Natuursteen van harte aanbevelen. Luuk is prettig in de omgang, flexibel, levert kwaliteit en denkt mee! Bij onze zoektocht van ons aanrechtblad en tegels hadden we specifieke wensen en konden we bij andere zaken niet slagen. Door het ruime assortiment en het mee denken van Luuk en zijn leveranciers slaagden we bij hen meteen!
Previous
Next
Eigen productie

We produceren onze natuursteen zwembad- en vijverranden vrijwel geheel zelf in onze steenhouwerij in Nijmegen. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis in huis. Bovendien houden we op die manier volledige controle over het productieproces en de kwaliteit van het eindresultaat.  

Scherpe prijzen

We importeren onze materialen zelf en produceren de zwembad- en vijverranden volledig op maat. Onze randen sluiten daarom altijd volledig aan op jouw wensen. En dat tegen de scherpste prijs.

De beste kwaliteit

We selecteren de beste materialen voor al onze producten. Dit doen we op basis van strenge eisen, we werken daarbij alleen met de meest hoogwaardige materialen. Op deze manier garandeert  Schoot Natuursteen je altijd vijverranden van de hoogste kwaliteit.  

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

team