Binnendeurdorpels

Natuurstenen binnendeurdorpels

Aansluiting

Wil je graag de lege ruimtes onder je binnendeuren opvullen? Dan is een op maat gemaakte stenen deurdorpel de juiste oplossing! Een binnendeurdorpel (ook wel ‘onderdorpel’ of ‘deurdrempel’ genoemd) scheidt ruimtes en vloeren en voorkomt tocht. Badkamers worden met hogere binnendeurdorpels gescheiden, om te voorkomen dat er water kan doorstromen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag. Ook ben je van harte welkom in onze werkplaats, waar onze natuursteen creaties op maat worden gemaakt.

Scherpste prijs

Omdat we zelf alle materialen importeren en onze producten produceren, kunnen we jouw binnendeurdorpel aanbieden voor de laagste prijs. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Werkplaats 45
Werkplaats 55

duurzaam & stijlvol

Duurzaam

Onze hardstenen dorpels zijn uitermate duurzaam. De verschillende soorten natuursteen zijn stevig en kunnen tegen een stootje, waardoor ze jarenlang meegaan.  Interesse? Neem contact met ons op!

Uitstraling

Naast het voorkomen van tocht of waterstroming, geeft een hardstenen dorpel een nette en mooie uitstraling aan jouw binnendeur. Wij kunnen de vormgeving van jouw deurdorpel laten aansluiten bij de stijl van de kamers. Of je nu van een moderne of klassieke stijl houdt, wij helpen je graag.

Recensies

Maarten Koelemaij
Fantastisch!
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het product. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
Nando Otemann
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Huib Kamps
Lees verder
We hebben het graniet voor onze trap voor het huis bij Luuk besteld en op maat laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de keuze van het materiaal en de kleuren. Na de productie konden we de materialen afroepen en heeft hij geholpen de grote bordesplaat op te plaatsen met de kraan. Werkelijk top!
R. T.
Lees verder
Voor een update van onze keuken (tegeltjes eraf, veegplint en vensterbank erop) naar Luuk Schoot geweest. Na het verkeerd inmeten door mijzelf heeft de geweldige service van Luuk ons nog perfect kunnen helpen naar een geweldig stukje maatwerk. Wat een service! Echt een aanrader!
Yorick Becker
Lees verder
Sinds een paar weken genieten wij volop van ons mooie aanrechtblad en onze vloer en wandtegels! Wij kunnen Schoot Natuursteen van harte aanbevelen. Luuk is prettig in de omgang, flexibel, levert kwaliteit en denkt mee! Bij onze zoektocht van ons aanrechtblad en tegels hadden we specifieke wensen en konden we bij andere zaken niet slagen. Door het ruime assortiment en het mee denken van Luuk en zijn leveranciers slaagden we bij hen meteen!
Previous
Next
Eigen productie

We produceren onze natuursteen deurdorpels vrijwel geheel zelf in onze steenhouwerij in Nijmegen. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis in huis. Bovendien houden we op die manier volledige controle over het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct.  

Scherpe prijzen

We importeren onze materialen zelf en produceren het product volledig op maat. Onze binnendeurdorpels sluiten daarom altijd volledig aan op jouw wensen. En dat tegen de scherpste prijs.

De beste kwaliteit natuursteen

We selecteren enkel de beste materialen. Dit doen we op basis van strenge eisen, we werken daarbij alleen met de meest hoogwaardige materialen. Op deze manier garandeert  Schoot Natuursteen je altijd deurdorpels van de hoogste kwaliteit.  

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Je bent van harte welkom! Om te zorgen dat we genoeg tijd en aandacht voor je hebben vragen we je wel om een afspraak te maken.

team

Op dit moment genieten we van onze vakantie en zijn we tot 21 augustus 2023 gesloten. We zijn wel steeds beperkt bereikbaar via mail of telefoon. Een fijne vakantie gewenst!