Natuursteen
Vensterbanken

Eigen productie Vensterbanken

Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Scherpe prijzen Vensterbanken

Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

De beste kwaliteit Vensterbanken

Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

Voordelen
natuursteen
Vensterbanken

Tegenwoordig wordt een natuursteen vensterbank vaak als afwerking gebruikt waar decoratiemateriaal op geplaatst kan worden. Schoot Natuursteen heeft passend materiaal voor verschillende stijlen huizen. In onze eigen ambachtelijke steenhouwerij zorgen we voor kwalitatieve maatwerk vensterbanken, of het nu gaat om Belgisch Hardsteen, graniet, dolomiet, marmer, composiet of basalt. U kunt uw vensterbank volledig personaliseren met keuze uit verschillende afwerkingen zoals glanzend, matte of een leather afwerking om het als leer aan te laten voelen. Daarnaast is er veel variatie in kleur beschikbaar, van zwart tot beige, wit, crème en alles wat daar tussen zit.

Neem een kijkje bij onze verschillende materialen
voor een natuursteen vensterbank

Basalt vensterbank

Basalt vensterbank

Een basalt vensterbank geeft uw interieur en/of exterieur een mooi natuurlijke look. Met zijn donkergrijze kleur past het in iedere tuin. Wanneer u uw basalt vensterbank goed onderhoudt kan het jarenlang meegaan.
Bekijk vensterbank

Graniet vensterbank

Graniet vensterbank

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur en kleurvariaties een unieke uitstraling. Omdat het gewonnen is uit geharde lava heeft het een zeer natuurlijke look. Klik hieronder voor meer informatie over een graniet aanrechtblad.
Bekijk vensterbank

Belgisch Hardsteen vensterbank

Belgisch Hardsteen vensterbank

Belgisch Hardsteen kan behandeld worden om het materiaal beter bestand tegen zuren of krasjes te maken en de steen langer mooi te houden, maar je kan na verloop van tijd een authentieke uitstraling verwachten vanwege de kleine onzuiverheden die ontstaan.
Bekijk vensterbank

Dolomiet vensterbank

Dolomiet vensterbank

Dolomiet een zeer goed materiaal voor uw natuursteen vensterbank. Dolomiet is slijtvast, krasbestendig en watervast. Dolomiet heeft een grote variatie aan kleuren om uw interieur een unieke uitstraling te geven. Klik hieronder voor meer informatie.
Bekijk vensterbank

Composiet vensterbank

Composiet vensterbank

Een composiet vensterbank is in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. Composiet vensterbanken zijn hittebestendig en zeer hard. De hardheid van de werkbladen is vergelijkbaar met die van natuursteen.
Bekijk vensterbank

Marmer vensterbank

Marmer vensterbank

Een marmer aanrechtblad is een verstandige keuze. Een marmer aanrechtblad is stijlvol, ziet er geraffineerd uit en geeft uw interieur een chique uitstraling. Verder is marmer erg duurzaam waardoor het jarenlang meegaat. Klik hieronder voor meer informatie.
Bekijk vensterbank

Leer ons kennen

Video afspelen

Recensies

Maarten Koelemaij
2 maanden geleden
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het produkt. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
11 maanden geleden
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
4 maanden geleden
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
6 maanden geleden
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
E. Smilde
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt . Mocht ik nog een keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.
Nando Otemann
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Previous
Next

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

Let op: In verband met COVID-19 zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.