Vensterbanken

natuursteen vensterbanken

Op maat gemaakt

Wil jij graag maatwerk natuursteen vensterbanken die netjes zijn afgewerkt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij maken voor jou vensterbanken op maat van verschillende soorten natuursteen! Een natuursteen vensterbank geeft een unieke uitstraling aan jouw woonruimte. Je kunt jouw vensterbank volledig naar wens vormen, met bijvoorbeeld een glanzend, mat of leather afwerking. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag. Ook ben je van harte welkom in onze werkplaats.

Voordelen

Natuursteen vensterbanken zijn erg duurzaam en gaan jarenlang mee. De meeste soorten natuursteen zijn krasbestendig, slijtvast en geschikt voor zowel binnen als buiten. Elke natuursteen heeft unieke eigenschappen. Kijk bij de materialen voor meer informatie, of kom langs in de showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Materiaal

Je kunt kiezen uit verschillende soorten natuursteen, zoals: Belgisch hardsteen, composiet, graniet, keramiek en marmer. Elk van deze natuurstenen hebben andere eigenschappen en voordelen. Ook is er een ruime keuze aan verschillende kleuren. Jouw natuursteen vensterbank kan ook op meerdere manieren afgewerkt worden, om de juiste uitstraling te creëren. 

Kijk hieronder bij onze verschillende soorten steen om te kijken welke soort natuursteen bij jouw keuken past.

Verschillende materialen voor een natuursteen vensterbank

Dolomiet vensterbanken

Dolomiet vensterbanken

Meer info

Graniet vensterbanken

Graniet vensterbanken

Meer info

Composiet vensterbanken

Composiet vensterbanken

Meer info

Belgisch Hardsteen vensterbanken

Belgisch Hardsteen vensterbanken

Meer info

Recensies

Maarten Koelemaij
Fantastisch!
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het product. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
Nando Otemann
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Huib Kamps
Lees verder
We hebben het graniet voor onze trap voor het huis bij Luuk besteld en op maat laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de keuze van het materiaal en de kleuren. Na de productie konden we de materialen afroepen en heeft hij geholpen de grote bordesplaat op te plaatsen met de kraan. Werkelijk top!
R. T.
Lees verder
Voor een update van onze keuken (tegeltjes eraf, veegplint en vensterbank erop) naar Luuk Schoot geweest. Na het verkeerd inmeten door mijzelf heeft de geweldige service van Luuk ons nog perfect kunnen helpen naar een geweldig stukje maatwerk. Wat een service! Echt een aanrader!
Yorick Becker
Lees verder
Sinds een paar weken genieten wij volop van ons mooie aanrechtblad en onze vloer en wandtegels! Wij kunnen Schoot Natuursteen van harte aanbevelen. Luuk is prettig in de omgang, flexibel, levert kwaliteit en denkt mee! Bij onze zoektocht van ons aanrechtblad en tegels hadden we specifieke wensen en konden we bij andere zaken niet slagen. Door het ruime assortiment en het mee denken van Luuk en zijn leveranciers slaagden we bij hen meteen!
Previous
Next

Eigen productie

We produceren onze natuursteen vensterbanken vrijwel geheel zelf in onze steenhouwerij in Nijmegen. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis in huis. Bovendien houden we op die manier volledige controle over het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct.  


Scherpe prijzen

We importeren onze materialen zelf en produceren het product volledig op maat. Onze vensterbanken sluiten daarom altijd volledig aan op jouw wensen. En dat tegen de scherpste prijs.

De beste kwaliteit natuursteen

We selecteren de meest hoogwaardige materialen voor al onze producten. Dit doen we op basis van strenge eisen, we werken daarbij alleen met de meest hoogwaardige steen. Op deze manier garandeert Schoot Natuursteen je altijd vensterbanken van de hoogste kwaliteit.  

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

team