Buitendeurdorpels

natuurstenen buitendeurdorpel

Aansluiting

Heb je water- of tochtoverlast bij je voordeur? Dan is een op maat gemaakte stenen deurdorpel de juiste oplossing! Een deurdorpel (ook wel ‘onderdorpel’ genoemd) voorkomt dat er water in de spouwmuur of onderliggende constructie terecht komt. Ook vermindert een op maat gemaakte dorpel de tocht langs de deur en beschermt het je kozijnen tegen optrekkend vocht. Wij maken jouw natuurstenen dorpel van hoge kwaliteit, die perfect aansluit op jouw kozijn!

Scherpste prijs

Omdat we zelf alle materialen importeren en onze producten produceren, kunnen we jouw buitendeurdorpel aanbieden voor de laagste prijs. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Buitendeur dorpel 16 2
deur omlijsting

Duurzaam & stijvol

Duurzaam

Onze buitendeurdorpels worden gemaakt van duurzaam materiaal, zoals Belgisch hardsteen en gaan jarenlang mee. De verschillende soorten natuursteen zijn stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals regen en vorst. Zo blijft jouw deurdorpel jarenlang mooi. Interesse? Neem contact met ons op!

Uitstraling

Een onderdorpel geeft een nette uitstraling en is een fraaie afwerking van jouw voordeur. Wij kunnen de vormgeving van jouw deurdorpel laten aansluiten bij de verschillende vloerafwerkingen in jouw woning. Of je nu van een moderne of klassieke stijl houdt, wij helpen je graag. Zeker in combinatie met een bordesplaat van natuursteen, geef je jouw woning een karakteristieke uitstraling! Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Recensies

Maarten Koelemaij
Fantastisch!
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het product. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
Nando Otemann
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Huib Kamps
Lees verder
We hebben het graniet voor onze trap voor het huis bij Luuk besteld en op maat laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de keuze van het materiaal en de kleuren. Na de productie konden we de materialen afroepen en heeft hij geholpen de grote bordesplaat op te plaatsen met de kraan. Werkelijk top!
R. T.
Lees verder
Voor een update van onze keuken (tegeltjes eraf, veegplint en vensterbank erop) naar Luuk Schoot geweest. Na het verkeerd inmeten door mijzelf heeft de geweldige service van Luuk ons nog perfect kunnen helpen naar een geweldig stukje maatwerk. Wat een service! Echt een aanrader!
Yorick Becker
Lees verder
Sinds een paar weken genieten wij volop van ons mooie aanrechtblad en onze vloer en wandtegels! Wij kunnen Schoot Natuursteen van harte aanbevelen. Luuk is prettig in de omgang, flexibel, levert kwaliteit en denkt mee! Bij onze zoektocht van ons aanrechtblad en tegels hadden we specifieke wensen en konden we bij andere zaken niet slagen. Door het ruime assortiment en het mee denken van Luuk en zijn leveranciers slaagden we bij hen meteen!
Vorige
Volgende
Eigen productie

We produceren onze deurdorpels vrijwel geheel zelf in onze steenhouwerij in Nijmegen. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis in huis. Bovendien houden we op die manier volledige controle over het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct.  

Scherpe prijzen

We importeren onze materialen zelf en produceren alles volledig op maat. Onze deurdorpels sluiten daarom altijd volledig aan op jouw wensen. En dat tegen de scherpste prijs.

De beste kwaliteit natuursteen

We selecteren de beste materialen voor al onze producten. Dit doen we op basis van strenge eisen, we werken daarbij alleen met de meest hoogwaardige materialen. Op deze manier garandeert  Schoot Natuursteen je altijd deurdorpels van de hoogste kwaliteit.  

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Je bent van harte welkom! Om te zorgen dat we genoeg tijd en aandacht voor je hebben vragen we je wel om een afspraak te maken.

team

Beste bezoeker,

Wegens familieomstandigheden zijn wij vrijdag 1 maart gesloten.

Op maandag 4 maart staan we vanaf 7:30 weer klaar om u van de mooiste producten te voorzien!

Op dit moment genieten we van onze vakantie en zijn we tot 21 augustus 2023 gesloten. We zijn wel steeds beperkt bereikbaar via mail of telefoon. Een fijne vakantie gewenst!