Natuursteen stoepplaat

Natuurstenen bordesplaat

Op maat gemaakt

Wil jij graag hoogteverschillen teniet doen bij je voordeur of wil je dit juist gebruiken om de overstap naar je woning of pand te verfraaien? Dan is een op maat gemaakte natuurstenen stoepplaat de juiste oplossing! Een stoepplaat is de ideale toevoeging aan de ingang van jouw woning. Naast decoratie kan een stoepplaat ook fungeren als traptreden om een te groot hoogteverschil te voorkomen. Zo kan een stoepplaat gebruikt worden om een opstap naar je deur te creëren die geschikt is voor iedereen.

Persoonlijke stijl

Om een hardstenen stoepplaat te ontwerpen die aansluit bij jouw stijl kunnen wij er een persoonlijke boodschap in verwerken. Daarnaast maken wij ook een persoonlijk naambordje! Zo maken wij onze klanten tevreden en leveren wij volledig op maat gemaakte producten. Geïnteresseerd? Maak gerust een afspraak!

SCHERPSTE PRIJS

Omdat we zelf alle materialen importeren en onze producten produceren, kunnen we jouw bordesplaat aanbieden voor de laagste prijs. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Buitendeur dorpel 13 1
Natuursteen drempel 2

duurzaam & stijlvol

Duurzaam

Onze hardstenen stoepplaten gaan vele jaren mee. De verschillende soorten natuursteen zijn stevig en bestand tegen alle weersomstandigheden zoals regen, vorst en intens zonlicht. Zo blijft de opstap naar uw woning jarenlang mooi.

Graniet

Graniet is een hard, krasbestendig, hittebestendig, soms wel millennia oud materiaal met een donkere kleur. Dit gesteente is het resultaat van het stollen van magma of lava. De condities waarbij dit gebeurt bepalen het uiteindelijke uiterlijk van deze steensoort.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.
In verband met variërende openingstijden raden wij aan om direct met ons contact op te nemen.

Recensies

Maarten Koelemaij
Fantastisch!
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het product. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
Nando Otemann
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Huib Kamps
Lees verder
We hebben het graniet voor onze trap voor het huis bij Luuk besteld en op maat laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de keuze van het materiaal en de kleuren. Na de productie konden we de materialen afroepen en heeft hij geholpen de grote bordesplaat op te plaatsen met de kraan. Werkelijk top!
R. T.
Lees verder
Voor een update van onze keuken (tegeltjes eraf, veegplint en vensterbank erop) naar Luuk Schoot geweest. Na het verkeerd inmeten door mijzelf heeft de geweldige service van Luuk ons nog perfect kunnen helpen naar een geweldig stukje maatwerk. Wat een service! Echt een aanrader!
Yorick Becker
Lees verder
Sinds een paar weken genieten wij volop van ons mooie aanrechtblad en onze vloer en wandtegels! Wij kunnen Schoot Natuursteen van harte aanbevelen. Luuk is prettig in de omgang, flexibel, levert kwaliteit en denkt mee! Bij onze zoektocht van ons aanrechtblad en tegels hadden we specifieke wensen en konden we bij andere zaken niet slagen. Door het ruime assortiment en het mee denken van Luuk en zijn leveranciers slaagden we bij hen meteen!
Vorige
Volgende

Onze projecten

Duurzame natuursteen bordesplaten richting de voordeur

Duurzame natuursteen bordesplaten richting de voordeur

Bekijk project

Gepersonaliseerde opstap bij de voordeur

Gepersonaliseerde opstap bij de voordeur

Bekijk project
Eigen productie

We produceren onze natuursteen bordesplaten vrijwel geheel zelf in onze steenhouwerij in Nijmegen. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis in huis. Bovendien houden we op die manier volledige controle over het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct.

Scherpe prijzen

We importeren onze materialen zelf en produceren het product volledig op maat. Onze bordesplaten sluiten daarom altijd volledig aan op jouw wensen. En dat tegen de scherpste prijs.

De beste kwaliteit natuursteen

We selecteren de beste materialen voor al onze producten. Dit doen we op basis van strenge eisen, we werken daarbij alleen met de meest hoogwaardige materialen. Op deze manier garandeert  Schoot Natuursteen je altijd bordesplaten van de hoogste kwaliteit.  

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Je bent van harte welkom! Om te zorgen dat we genoeg tijd en aandacht voor je hebben vragen we je wel om een afspraak te maken.

team

Beste bezoeker,

Wegens familieomstandigheden zijn wij vrijdag 1 maart gesloten.

Op maandag 4 maart staan we vanaf 7:30 weer klaar om u van de mooiste producten te voorzien!

Op dit moment genieten we van onze vakantie en zijn we tot 21 augustus 2023 gesloten. We zijn wel steeds beperkt bereikbaar via mail of telefoon. Een fijne vakantie gewenst!