Badkamer en toiletafwerking

Natuurstenen badkamer en toiletafwerking

Natuursteen badkamer

Wil jij jouw badkamer of toilet afwerken met natuursteen tegels, muurplaten of wastafels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kunnen jouw badkamer op talloze manieren verfraaien met verschillende soorten natuursteen! Natuursteen in de badkamer kan naast een mooie uitstraling ook praktisch nut hebben, bijvoorbeeld door bescherming van randen, hoeken en voegen. 

Neem contact op voor meer informatie, of kom eens langs in onze showroom, waar we al onze natuursteen materialen aan je kunnen tonen.

Natuursteen is uitermate geschikt voor een natuurlijke afwerking in jouw badkamer of toilet. Vele soorten natuursteen zijn duurzaam, waterbestendig en makkelijk in onderhoud, bijvoorbeeld tegen vlekken of kalkaanslag. Wij kunnen al jouw badkamer elementen van natuursteen op maat maken. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Badkamer toilet afwerking 6
Badkamer toilet afwerking 4

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor natuursteen afwerking in jouw badkamer of toilet zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan keramische muurplaten, of marmeren wastafelbladen. Ook kunnen wij natuursteen vensterbanken in jouw badkamer of toilet op maat maken, voor een moderne, of juist een natuurlijke look. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Recensies

Maarten Koelemaij
Fantastisch!
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het product. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
Nando Otemann
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Huib Kamps
Lees verder
We hebben het graniet voor onze trap voor het huis bij Luuk besteld en op maat laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de keuze van het materiaal en de kleuren. Na de productie konden we de materialen afroepen en heeft hij geholpen de grote bordesplaat op te plaatsen met de kraan. Werkelijk top!
R. T.
Lees verder
Voor een update van onze keuken (tegeltjes eraf, veegplint en vensterbank erop) naar Luuk Schoot geweest. Na het verkeerd inmeten door mijzelf heeft de geweldige service van Luuk ons nog perfect kunnen helpen naar een geweldig stukje maatwerk. Wat een service! Echt een aanrader!
Yorick Becker
Lees verder
Sinds een paar weken genieten wij volop van ons mooie aanrechtblad en onze vloer en wandtegels! Wij kunnen Schoot Natuursteen van harte aanbevelen. Luuk is prettig in de omgang, flexibel, levert kwaliteit en denkt mee! Bij onze zoektocht van ons aanrechtblad en tegels hadden we specifieke wensen en konden we bij andere zaken niet slagen. Door het ruime assortiment en het mee denken van Luuk en zijn leveranciers slaagden we bij hen meteen!
Vorige
Volgende

Onze projecten

Fraaie badkamer met keramiek wandplaten

Fraaie badkamer met keramiek wandplaten

Bekijk project

Praktische, robuuste afwerking in het toilet

Praktische, robuuste afwerking in het toilet

Bekijk project

Complete badkamer make-over met Belgisch hardsteen

Complete badkamer make-over met Belgisch hardsteen

Bekijk project

Strakke keramiek wastafel in de badkamer

Strakke keramiek wastafel in de badkamer

Bekijk project

Nette afwerking in de badkamer met Belgisch hardsteen

Nette afwerking in de badkamer met Belgisch hardsteen

Bekijk project
Eigen productie

We produceren onze natuursteen badkamer- en toiletafwerking vrijwel geheel zelf in onze steenhouwerij in Nijmegen. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis in huis. Bovendien houden we op die manier volledige controle over het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct.  

Scherpe prijzen

We importeren onze materialen zelf en produceren het product volledig op maat. Onze badkamers- en toiletafwerking sluit daarom altijd volledig aan op jouw wensen. En dat tegen de scherpste prijs.

De beste kwaliteit natuursteen

We selecteren de beste materialen voor al onze producten. Dit doen we op basis van strenge eisen, we werken daarbij alleen met de meest hoogwaardige materialen. Op deze manier garandeert  Schoot Natuursteen je altijd badkamer- en toiletafwerking van de hoogste kwaliteit.  

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Je bent van harte welkom! Om te zorgen dat we genoeg tijd en aandacht voor je hebben vragen we je wel om een afspraak te maken.

team

Beste bezoeker,

Wegens familieomstandigheden zijn wij vrijdag 1 maart gesloten.

Op maandag 4 maart staan we vanaf 7:30 weer klaar om u van de mooiste producten te voorzien!

Op dit moment genieten we van onze vakantie en zijn we tot 21 augustus 2023 gesloten. We zijn wel steeds beperkt bereikbaar via mail of telefoon. Een fijne vakantie gewenst!