Natuursteen
Muurafdekkers

Eigen productie
Muurafdekkers

Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Scherpe prijzen
Muurafdekkers

Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

De beste kwaliteit
Muurafdekkers

Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

Voordelen
natuurstenen
Muurafdekkers

Muurafdekkers van natuursteen, ook wel natuursteen afdekplaten genoemd, hebben een beschermde functie doordat ze water op de juiste manier afvoeren zodat u geen optrekkend vocht in het metselwerk krijgt. Daarnaast kunnen ze worden geleverd met waterhollen aan de onderzijde. Natuursteen muurafdekkers worden meestal aan de bovenzijde van de muur om een woning geplaatst. Naast de functionele voordelen van natuursteen materialen zorgen natuursteen muurafdekkers ook voor een mooie uitstraling en afwerking van het huis. Vaak wordt er Belgisch hardsteen gebruikt vanwege de robuuste eigenschappen en omdat het makkelijk te onderhouden is. Muurafdekkers kunnen geschuurd en gezoet op maat gemaakt worden. Bij het schuren van de steen wordt het oppervlakte bewerkt zodat het extra vlak wordt, maar wel ruw blijft. Bij het zoeten krijgt het materiaal een matte uitstraling.

Leer ons kennen

Video afspelen

Recensies

Maarten Koelemaij
2 maanden geleden
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het produkt. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
11 maanden geleden
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
4 maanden geleden
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
6 maanden geleden
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
E. Smilde
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt . Mocht ik nog een keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.
Nando Otemann
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Previous
Next

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

Let op: In verband met COVID-19 zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.