Exterieur trappen

Eigen productie
Exterieur trappen

Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Scherpe prijzen
Exterieur trappen

Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

De beste kwaliteit
Exterieur trappen

Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

Voordelen
natuurstenen
Exterieur trappen

Natuursteen trappen hebben een hoge slijtvastheid en een lange levensduur wat ze uitermate geschikt maakt voor veel type huizen, zowel voor het interieur of exterieur. Natuursteen is water- en vorstbestendig en is door de tijd heen veelvoudig gebruikt voor trappen voor musea, scholen en woonhuizen voor hun stijlvolle uitstraling en makkelijke onderhoudseisen.

Natuursteen trappen voor buiten moeten duurzaam en vorstbestendig zijn. Ook deze kunnen in een variatie van kleuren en materialen op maat gemaakt worden. Schoot Natuursteen heeft de benodigde expertise om stenen trappen in allerlei vormen en maten perfect op maat te leveren. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat de trappen met een antislip bewerking worden voorzien om uitglijden te voorkomen.

Leer ons kennen

Video afspelen

Recensies

Maarten Koelemaij
2 maanden geleden
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het produkt. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
11 maanden geleden
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
4 maanden geleden
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
6 maanden geleden
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
E. Smilde
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt . Mocht ik nog een keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.
Nando Otemann
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Previous
Next

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

Let op: In verband met COVID-19 zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.