Aanrechtbladen

natuursteen aanrechtbladen

Op maat gemaakt

Ben jij op zoek naar een aanrechtblad voor jouw keuken? Wij leveren natuursteen keukenbladen, volledig op maat! Met het juiste type natuursteen creëer je de perfecte uitstraling die bij je keuken past. Of je nou een klassieke of moderne sfeer wil, wij maken het voor jou op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ook ben je van harte welkom in onze showroom, waar we je de beschikbare materialen kunnen laten zien.

Voordelen

Een natuursteen werkblad is een duurzame en waardevolle verfraaiing van jouw keuken. Natuursteen gaat jarenlang mee en geeft een unieke uitstraling aan jouw keuken. We geven je graag advies over welk type natuursteen keukenblad het beste bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Materiaal

Je kunt kiezen uit verschillende natuurstenen, zoals: Belgisch hardsteen, composiet, graniet, keramiek en marmer. Ieder met eigen kenmerken en voordelen. Zo hebben sommige materialen goed periodiek onderhoud nodig, terwijl andere weer beter bestand zijn tegen krassen en vlekken. Daarnaast is er een ruime keuze uit diverse kleuren en uitstralingen. Klik hieronder op een van de soorten natuursteen voor meer informatie en inspiratie.

Verschillende materialen voor een natuursteen aanrechtblad

Marmer aanrechtbladen

Marmer aanrechtbladen

Meer info

Keramiek aanrechtbladen

Keramiek aanrechtbladen

Meer info

Graniet aanrechtbladen

Graniet aanrechtbladen

Meer info

Composiet aanrechtbladen

Composiet aanrechtbladen

Meer info

Belgisch Hardsteen aanrechtbladen

Belgisch Hardsteen aanrechtbladen

Meer info

Basalt aanrechtbladen

Basalt aanrechtbladen

Meer info

Recensies

Maarten Koelemaij
Fantastisch!
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het product. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
Nando Otemann
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Huib Kamps
Lees verder
We hebben het graniet voor onze trap voor het huis bij Luuk besteld en op maat laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met de keuze van het materiaal en de kleuren. Na de productie konden we de materialen afroepen en heeft hij geholpen de grote bordesplaat op te plaatsen met de kraan. Werkelijk top!
R. T.
Lees verder
Voor een update van onze keuken (tegeltjes eraf, veegplint en vensterbank erop) naar Luuk Schoot geweest. Na het verkeerd inmeten door mijzelf heeft de geweldige service van Luuk ons nog perfect kunnen helpen naar een geweldig stukje maatwerk. Wat een service! Echt een aanrader!
Yorick Becker
Lees verder
Sinds een paar weken genieten wij volop van ons mooie aanrechtblad en onze vloer en wandtegels! Wij kunnen Schoot Natuursteen van harte aanbevelen. Luuk is prettig in de omgang, flexibel, levert kwaliteit en denkt mee! Bij onze zoektocht van ons aanrechtblad en tegels hadden we specifieke wensen en konden we bij andere zaken niet slagen. Door het ruime assortiment en het mee denken van Luuk en zijn leveranciers slaagden we bij hen meteen!
Vorige
Volgende

Onze projecten

Nieuwbouw keuken verrijkt met een suède composiet aanrechtblad

Nieuwbouw keuken verrijkt met een suède composiet aanrechtblad

Bekijk project

Strak composiet suède werkblad

Strak composiet suède werkblad

Bekijk project

afwerking

Natuursteen aanrechtbladen kunnen op verschillende manieren afgewerkt worden. Je hebt de keuze uit de volgende bewerkingsmogelijkheden:

  • Gepolijste afwerking: hierbij wordt het aanrechtblad gepolijst waardoor het een glanzende uitstraling krijgt.
  • Leather afwerking: hierbij wordt het oppervlak geborsteld, waardoor er een licht gestructureerd blad ontstaat, dat op leer lijkt.
  • Gebrande afwerking: hierbij wordt het keukenblad bewerkt met een gasvlam, waardoor er een breukoppervlak ontstaat.
  • Gezoete afwerking: dit wordt gebruikt om slijtage en vervuiling tegen te gaan, maar heeft een zeer natuurlijke uitstraling.
  • Gezaagde afwerking: hierbij wordt een zaag gebruikt om rillen en slagen op het steenoppervlak achter te laten, wat een ruwe, natuurlijke uitstraling creëert.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek, dan kijken we samen welke soort natuursteen en afwerking het beste past bij jouw aanrechtblad.

Eigen productie

We produceren onze natuursteen aanrechtbladen vrijwel geheel zelf in onze steenhouwerij in Nijmegen. Hierdoor hebben we alle benodigde kennis in huis. Bovendien houden we op die manier volledige controle over het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct.

Scherpe prijzen

We importeren onze materialen zelf en produceren het product volledig op maat. Onze aanrechtbladen sluiten daarom altijd volledig aan op jouw wensen. En dat tegen de scherpste prijs.

De beste kwaliteit natuursteen

We selecteren de beste materialen voor al onze producten. Dit doen we op basis van strenge eisen, we werken daarbij alleen met de meest hoogwaardige materialen. Op deze manier garandeert  Schoot Natuursteen je altijd aanrechtbladen van de hoogste kwaliteit.  

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Je bent van harte welkom! Om te zorgen dat we genoeg tijd en aandacht voor je hebben vragen we je wel om een afspraak te maken.

team

Beste bezoeker,

Wegens familieomstandigheden zijn wij vrijdag 1 maart gesloten.

Op maandag 4 maart staan we vanaf 7:30 weer klaar om u van de mooiste producten te voorzien!

Op dit moment genieten we van onze vakantie en zijn we tot 21 augustus 2023 gesloten. We zijn wel steeds beperkt bereikbaar via mail of telefoon. Een fijne vakantie gewenst!