Natuursteen
Aanrechtbladen

Eigen productie
Aanrechtbladen

Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Scherpe prijzen
Aanrechtbladen

Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

De beste kwaliteit
Aanrechtbladen

Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

Voordelen
natuursteen
Aanrechtbladen

Schoot Natuursteen maakt natuursteen aanrechtbladen van steengoede kwaliteit. Er is een ruime keuze aan materialen beschikbaar en onze ervaren medewerkers helpen u met de voor- en nadelen om de juiste keuze te maken. Een aanrechtblad of werkblad heeft bijkomende voordelen vanwege de duurzame materiaaleigenschappen en brengt een moderne strakke uitstraling in uw keuken. Omdat we over een eigen werkplaats beschikken, leveren we maatwerk naar uw tevredenheid. Door alles in eigen productie te maken kunnen we een bijzonder scherpe prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Kijk verder op deze pagina om de mogelijkheden van onze natuursteen aanrechtbladen te bekijken.

Neem een kijkje bij onze verschillende materialen
voor een natuursteen aanrechtblad

Basalt aanrechtblad

Basalt aanrechtblad

Wanneer u voor een basalt aanrechtblad kiest, geeft dit uw interieur een mooie natuurlijke look. Met zijn donkergrijze kleur en mooie afwerking kan een basalt aanrechtblad jarenlang mee. Klik hieronder voor meer informatie over een basalt aanrechtblad.
Bekijk aanrechtblad

Graniet aanrechtblad

Graniet aanrechtblad

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur en kleurvariaties een unieke uitstraling. Omdat het gewonnen is uit geharde lava heeft het een zeer natuurlijke look. Klik hieronder voor meer informatie over een graniet aanrechtblad.
Bekijk aanrechtblad

Belgisch Hardsteen aanrechtblad

Belgisch Hardsteen aanrechtblad

Belgisch Hardsteen is een natuursteen die u met allerlei verschillende huisstijlen kunt gebruiken: zowel hedendaags, klassiek of als een landelijke huisstijl. Het geeft uw interieur een natuurlijke en authentieke uitstraling.
Bekijk aanrechtblad

Keramiekaanrechtblad

Keramiek aanrechtblad

Keramiek een zeer goed materiaal voor uw natuursteen aanrechtblad. Keramiek is slijtvast, krasbestendig en watervast. Keramiek heeft een grote variatie aan kleuren om uw interieur een unieke uitstraling te geven. Klik hieronder voor meer informatie.
Bekijk aanrechtblad

Composiet aanrechtblad

Composiet aanrechtblad

Composiet is een samengesteld hardsteen wat voor het grootste deel bestaat uit graniet. Composiet is zeer sterk, in veel kleuren verkrijgbaar en kan de look van marmer en beton goed nabootsen. Klik hier beneden voor meer informatie
Bekijk aanrechtblad

Marmer aanrechtblad

Marmer aanrechtblad

Een marmer aanrechtblad is een verstandige keuze. Een marmer aanrechtblad is stijlvol, ziet er geraffineerd uit en geeft uw interieur een chique uitstraling. Verder is marmer erg duurzaam waardoor het jarenlang meegaat. Klik hieronder voor meer informatie.
Bekijk aanrechtblad

Leer ons kennen

Video afspelen

Recensies

Maarten Koelemaij
2 maanden geleden
Lees verder
We hebben bij Luuk een keukenblad en dorpels op maat laten maken. Niet alleen wordt er goed meegedacht. Het resultaat is fantastisch. Zijn heel erg tevreden met de service en het produkt. Een extra wens naderhand werd zonder kosten nageleverd ! Nogmaals hartstikke bedankt
Thijs Toonen
11 maanden geleden
Lees verder
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!
Nick Theunissen
4 maanden geleden
Lees verder
Luuk probeert overal in mee te denken en is een echte vakman! Vensterbank moest achteraf nog iets ingekort worden ivm dikker pakket stukwerk, hij heeft dit kosteloos tussendoor gedaan, echte aanrader!
Jeffrey Wools
6 maanden geleden
Lees verder
Super service en een mooi product. Gewoon goed geholpen en uiteindelijk precies de look gekregen waar ik naar zocht. Drie vensterbanken van Belgisch hardsteen.
E. Smilde
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt . Mocht ik nog een keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.
Nando Otemann
een jaar geleden
Lees verder
Luuk is een echte vakman die meedenkt met de klant.
Previous
Next

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

Materiaal-en bewerkingsmogelijkheden natuurstenen aanrechtbladen

Hier bij Schoot Natuursteen kunt u kiezen uit de volgende materialen voor uw natuursteen aanrechtblad: BasaltBelgisch HardsteenComposietGranietKeramiek en Marmer.

Natuursteen aanrechtbladen kunnen op verschillende manieren bewerkt worden hier bij Schoot Natuursteen. U heeft keuze uit de volgende bewerkingsmogelijkheden: gepolijste afwerking, leather afwerking, gebrande afwerking, gezoete afwerking en gezaagde afwerking.

Bij het polijsten van een natuursteen aanrechtblad wordt door gebruik te maken van een diamantschijf of pads de natuursteen steeds dichter gepolijst waardoor er steeds meer glans optreedt. Een andere bewerkingsmogelijkheid is een leather afwerking. Bij een leather afwerking wordt het oppervlak van uw natuursteen aanrechtblad geborsteld door middel van een speciale borstel. Hierdoor ontstaat een licht gestructureerd oppervlak wat op leer lijkt. Bij een gebrande afwerking wordt de steen bewerkt door een gasvlam. Er ontstaat dan een breukoppervlak.
Een gezoete afwerking van natuursteen wordt gedaan om slijtage en vervuiling tegen te gaan. Wanneer het stuk natuursteen is gezoet krijgt het een zeer natuurlijke uitstraling.

Tot slot kan het stuk natuursteen ook gezaagd worden met een raam- of cirkelzaag. Door de bewegingen van deze zaag laat deze bepaalde sporen achter op het steenoppervlak. Er zijn rillen en slagen zichtbaar.
Er zijn meer verschillende soorten bewerkingsmogelijkheden. Indien u een voorkeur heeft voor een andere bewerkingsmethode bekijken we samen of dit mogelijk is in combinatie met het soort materiaal.

Let op: In verband met COVID-19 zijn wij momenteel alleen op afspraak geopend.