natuursteen tafelbladen

Slider

eigen productie
Tafelbladen

  • null

    Vrijwel alles maken we in eigen productie. Onze steenhouwerij in Nijmegen draait ieder dag op volle toeren. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

scherpe prijzen
Tafelbladen

  • null

    Doordat wij zelf onze materialen importeren en zelf het natuursteen maatwerk produceren, kunnen wij razend scherpe prijzen hanteren!

de beste kwaliteit
Tafelbladen

  • null

    Voor onze producten kiezen we onze materialen zorgvuldig. Wij stellen strenge eisen en werken alleen met hogere klassen natuursteen.

waarom een
natuursteen
tafelblad

Bij Schoot Natuursteen kunt u ook al uw natuursteen tafelbladen laten maken. Een natuursteen tafelblad kan uw salontafel, vergadertafel, dressoir of bijzettafel een bijzondere en moderne uitstraling geven. Vanwege de variatie aan natuursteenmaterialen kunt u uw tafelblad altijd met uw interieur stijlen, van klassiek tot modern. Wij zijn ook in staat verschillende materialen te combineren zoals hout en staal voor een elegante of juist industriële uitstraling. Schoot Natuursteen geeft graag advies over de mogelijkheden en de voordelen van alle verschillende mogelijke materialen en afwerkingen.

 

Leer ons kennen

Recensies

Schoot Natuursteen
5.0
Gebaseerd op 9 recensies
powered by Google
Thijs Toonen
Thijs Toonen
15:38 18 Feb 20
Heb een schitterend wastafelblad gekocht bij Luuk! Van het restmateriaal kreeg ik goedkoop een blaadje voor boven de... wc. En toen ik terug kwam omdat er toch iets meer afgezaagd moest worden, kon dat gelijk gratis tussendoor. Enorm bedankt en tot de volgende keer!lees meer
Arnaud Hol
Arnaud Hol
18:16 19 Oct 19
Mooi product en super snelle service. Een aanrader!
Rob rob
Rob rob
15:20 13 Oct 19
Goed bedrijf, vriendelijke en vakbekwame mensen, snelle en correctie levering. Zeker een aanrader
erwin reiniers
erwin reiniers
13:49 13 Oct 19
Snelle levering en prima afwerking . Kon hier door de boel snel afwerken . Dank luuk ?
E. Smilde
E. Smilde
12:52 13 Oct 19
Luuk is zeer klantvriendelijk en levert snel, vakkundig, en met zeer veel service het mooie produkt .Mocht ik nog een... keer iets van natuursteen nodig hebben zal ik zeer zeker bij hem langs gaan.lees meer
Volgende beoordelingen

Neem contact op

Met passie voor natuursteen en jarenlange ervaring biedt Schoot Natuursteen professionele en innovatieve producten en toepassingen. Met een eigen werkplaats in Nijmegen en 4 generaties ambacht levert Luuk Schoot telkens weer tevreden klanten op.

Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team staat voor u klaar!

medewerkers luuk schoot

Materialen

Er zijn diverse materialen toepasbaar bij het het vervaardigen van tafelbladen. Wij kunnen de tafelbladen maken van onder andere natuursteen zoals: graniet, marmer, basalt en kalksteen. Ook gebruiken we vaak keramiek, en composiet van de volgende merken: Quartzforms, Silestone, Diresco, Quarella, Pierre Blue, Dekton. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor het innovatieve Neolith.